logo Nonpaintpro

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn broer op het internet op zoek zoek naar een bedrijf dat goede autolakken aanbiedt voor een voordelige prijs. We hadden namelijk een schadeauto gekocht die wij samen aan het opknappen waren en deze moest gespoten worden. 

Zeer veel informatie over autolak op de website van Nonpaintpro 

Toen we op het internet op zoek gingen naar autolakken kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat autolak aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Nonpaintpro ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over de autolakken die het bedrijf aanbiedt en waarom deze van een goede kwaliteit zijn. De informatie sprak ons allebei erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

spuiten

Zeer veel keuze tussen verschillende autolakken 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende autolak. Nadat we een aantal lakken met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De autolakken werden erg snel geleverd en daarom zijn wij ook erg tevreden over Nonpaintpro.