Wat heb je allemaal nodig om een taxi te leasen?

Als jij nu van plan bent om een taxichauffeur te worden en heb je al een chauffeursdiploma dan ben je eigenlijk al klaar om een taxichauffeur te worden. Alleen een auto ontbreekt nu nog maar een nieuwe auto kopen is heel duur en vaak hebben beginnende taxichauffeurs het geld niet om een mooie nieuwe auto te kopen. Om die reden kiezen steeds meer mensen om een auto te leasen of te huren.

taxi lease

Taxi kopen

 Het nadeel aan een taxi kopen is dat je het zelf moet gaan onderhouden en dat kan aardig wat geld gaan kosten. Bij het lease van een taxi word al het onderhoud betaald door je leasemaatschappij. Een taxi lease is heel eenvoudig en je betaald het onderhoud niet zelf wat dus heel voordelig is. Bij het lease van een auto weet je ook zeker dat de auto geen vorige eigenaar heeft gehad je rijd altijd in een gloednieuwe auto die het due heel goed doet.

Taxi lease

In deze tijd kiezen veel mensen ervoor om een taxi te leasen of een taxi te huren. Maar wat is nu slimmer om te doen lease of huren? Bij het huren van een taxi betaal je maandelijks voor iemands anders eigendom. Want doet is wat je doet bij het huren van een auto je betaald om in de auto te mogen rijden. Dat is ook het geval als je besluit een taxi te leasen als je van plan bent om te gaan lease heb je een duidelijk overzicht nodig over wat je nu per maand krijgt uitbetaald.

Bijtelling betalen

 Het voordeel van het lease je betaald ook bijtelling doordat kan jij de auto zakelijk, maar ook gewoon privé gaan rijden. Aan het einde van je contract meestal ook de optie om de resterende te betalen van je auto dan kan je hem goedkoper overnemen een voordeel daar aan je weet dat er geen gekke dingen mee zijn gebeurd en de auto het nog goed doet. Als je een taxi huurt is dat meestal voor een kortere periode en betaal je vaak achteraf. 

Dagelijks gebruik van de taxi

Taxi lease is heel handig en veel slimmer dan je er dagelijks gebruik van gaat maken. Als je er dagelijks gebruik van de auto gaat maken dan is het dus slimmer om een leasecontract af te sluiten. Om een taxi te gaan lease heb je en paar dingen nodig het is heel eenvoudig. Je moet wel kunnen aantonen dat je het bedrag maandelijks ook echt kunt gaan betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *