Verkeersschool Cees Vendrik is een aanrader

ceesvendrik_logo

Afgelopen week heb ik mijn rijbewijs gehaald met dank aan Verkeersschool Cees Vendrik. Het is daadwerkelijk een fantastisch bedrijf. Zo kunnen zij uitstekend begeleiden en hanteren zij nette prijzen. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan. 

Ik ben bij het bedrijf terecht gekomen via een goede kennis. Zo heeft hij met dank aan Cees Vendrik zijn rijbewijs gehaald. In totaal had hij 30 lessen nodig om te slagen. Tegenwoordig is dat vrij uniek, aangezien de meeste ruim 40 lessen nemen voordat ze slagen. Ook ik ben met 30 lessen geslaagd en daar ben ik Verkeersschool Cees Vendrik enorm dankbaar voor.

ceesvendrik

Echt een aanrader

Cees Vendrik krijgt het voor elkaar handelingen duidelijk uit te leggen. Mocht je het niet begrijpen? Dan wordt er extra aandacht aan je besteed of wordt het anders uitgelegd. Hierdoor weet je precies wat je moet doen en krijg je de handelingen goed onder de knie. Je voelt je daarom ook erg zelfverzekerd in de auto en als je op examen gaat. Dit heb je te danken aan je rijinstructeur. 

Verkeersschool Cees Vendrik is al jaren een begrip in Arnhem en heeft ontzettend veel ervaring. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te lessen. Zij weten precies wat er nodig is om je rijbewijs te halen!