logo

Ik ben een aantal dagen geleden 16 geworden en ik wilde graag mijn scooterrijbewijs halen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar scooterrijbewijs Amsterdam om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden dat scooter rijles aanbiedt.  

Zeer veel rijscholen in Amsterdam dat scooter rijles aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar scooterrijbewijs Amsterdam kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende rijscholen dat scooter rijles geven. Daarom besloot ik ook om eerst een aantal websites van verschillende rijscholen te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ik bij een van deze rijscholen een proefles zou nemen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en bevat zeer veel informatie over de rijschool en over de lessen die zij aanbieden. Ook heeft de rijschool een klant gemiddelde van een 9,7. Dit betekent dat alle voorgaande klanten super tevreden zijn over de rijschool. daarom besloot ik ook om contact op te nemen voor een proefles.

autorijles

Een super leuke en leerzame scooterrijles 

Toen ik contact met de rijschool opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Ik kreeg meer informatie over de scooter rijles en ik kon al erg snel terecht voor een proefles. Tijdens de proefles heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en zijn we een stukje gaan rijden. Na de proefles besloot ik om een pakket af te sluiten om mijn scooterrijbewijs bij deze rijschool te halen.