Ik kwam uit op Motorrijles Huissen omdat ik opzoek was naar een goede en betrouwbare rijschool. Ik kwam uit op deze rijschool door middel van hun Facebook pagina. Hier waren veel goede reviews te vinden en werd er verwezen naar de website. Op de website kon ik mezelf direct aanmelden voor een proefles.

Eerste motorrijles

Ik wilde graag motor leren rijden en mij werd bij de eerste les al gelijk duidelijk dat ik het erg goed kon vinden met mijn rijinstructeur. Hij legde mij alles op een uitgebreide en vriendelijke manier uit. Ik wilde graag eerst onderzoek doen naar de rijscholen bij mij in de omgeving. Zodat ik kon kiezen voor de meest geschikte en betrouwbare rijschool. Er waren zeer veel positieve reviews over motorrijles Huissen en ze hebben een zeer hoog slagingspercentage.

Wat bieden ze aan ?

De rijschool heeft al meer dan 16 jaar ervaring in het geven van motorrijles. Alle rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van motorrijles. Ze bieden je bij deze rijschool ook de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. Naast motorrijles bieden ze je ook de mogelijkheid om je scooter en je autorijbewijs te behalen bij deze hebben de rijinstructeurs jarenlange ervaring met het geven van auto, scooter of motorrijles.