Mijn zoon werd een paar weken geleden 18 en het leek mij een erg leuk idee om voor zijn verjaardag zijn autorijbewijs te betalen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede rijschool in of in de buurt van Tilburg waar hij rijles zou kunnen volgen. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was geweest kwam ik terecht op de website van Autorijschool Sabrina. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met de rijschool op te nemen.

Erg vriendelijk en goed geholpen

Toen ik contact met de rijschool opnam,en werd ik erg vriendelijk te woord gestaan. Ik besloot daarom ook om mijn zoon aan te melden voor een proefles bij Autorijschool Sabrina. De prijzen die deze rijschool hanteert zijn ook erg voordelig in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht.

Een erg goede klik met de rij instructeur

Mijn zoon werd thuis opgehaald voor zijn proefles. Toen mijn zoon thuis kwam vertelde hij dat hij een erg goede klik had met zijn rij instructeur waardoor ik ook besloot om een pakket bij de rijschool af te sluiten. Hij heeft nu een aantal lessen gehad bij Autorijschool Sabrina en hij heeft het autorijden al erg goed onder de knie.