kovdberg

Ben jij op zoek naar een transporter die handig is en van goede kwaliteit? Dan is het goed om een kijkje te nemen op Ko van Den Berg. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment met veel aanhangers en transporters. Een hele goede transporter is de twintrailer te koop, deze trailer heeft een paar sterke voordelen en daarom is dit een goede keus om te kopen. Deze transporter is erg uniek en heeft zijn voordelen. Het is een combinatie van een kipper en een transporter. Deze twintrailer maakt het mogelijk om verschillende materialen te laden maar je kan verschillende machines als een grasmaaier hier makkelijk op rijden.

Door een dubbel kantelsysteem heb je de mogelijkheid om te kippen of te kantelen. De oprijhoek in de transporter functie is 11 graden. Hierdoor kan je rollend materiaal, tot 2400 kg, comfortabel, snel en veilig er zo af laten rollen. De kiphoek is 55 graden. Door de kiphoek blijft er ook niets achter in de laadbak waardoor je ook niets vergeet.

kovdberg

Verder heeft is de twintrailer te koop en heeft nog meer functies.  De achterkant kan worden gebruik als laadklep, maar heeft zelfs de mogelijkheid om open te draaien als een deur. En onder de transporter zitten standaard steunpoten die automatisch de grond raken, hierdoor kan je dat nooit vergeten en kan er niets fout gaan.

Ben jij benieuwd naar dit product of heb je er vragen over? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in de showroom in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *