Een eerlijke verzekering voor autorijscholen

Als eigenaar van een autorijschool weet je als geen ander dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Helaas kan het altijd gebeuren dat één van jouw lesauto’s betrokken raakt bij een ongeluk of botsing. Daarom is het ontzettend belangrijk om goed verzekerd te zijn. Het kan echter behoorlijk lastig zijn om een goede en betaalbare verzekering te vinden. Je wil natuurlijk al jouw lesauto’s in één keer, tegen een voordelige premie, kunnen verzekeren. Maar verzekeraars zijn vaak behoorlijk huiverig als het gaat om het aannemen van autorijscholen. Ze zijn, ten onrechte, bang voor veel letselschade. Dit terwijl uit statistieken blijkt dat autorijscholen helemaal niet zo vaak betrokken zijn bij ongelukken met letselschade. Maar waar kun je dan wél terecht voor een goede en eerlijke verzekering?

Laat je helpen door een expert

Het is niet gek als jij er zelf niet helemaal uitkomt qua rijschool verzekering. Veel verzekeraars doen lastig, hangen allerlei voorwaarden aan de verzekering of vragen de hoofdprijs qua premie. Als jij hier ook tegenaan loopt, is het tijd om hulp in te schakelen van een expert. Een bemiddelaar kan jou helpen bij het vinden van de beste verzekering, tegen de scherpste premie en met duidelijke voorwaarden. Zo hoef jij niet zelf alle verschillende verzekeraars af te lopen. Dat scheelt je veel kostbare tijd die je veel liever in andere delen van je bedrijf investeert.

Hulp bij acute pech

Jouw lesauto’s zijn natuurlijk de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf. Zonder goede lesauto kunnen jouw leerlingen immers geen les krijgen. Daarom is het fijn om te weten dat als je een rijschool verzekering afsluit via autorijschoolverzekering.nl er altijd een vervangende lesauto voor je klaarstaat in geval van acute nood of pech. Moet jouw leerling afrijden, maar heeft de lesauto opeens pech? Dan hoeft het examen dus gelukkig niet verplaatst te worden. Dat is goed nieuws voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *