QSP

QSP Products is een website waar je alles wat je nodig hebt voor je auto, maritime, automotive, industrie en landbouw. Ze hebben een immense collectie aan buizen en siliconen slang. Ze voeren ook maatwerk van deze slangen en buizen uit. Dit gaat heel eenvoudig. Je geeft de groottes door en ze worden zo snel mogelijk voor je gemaakt. Ze hebben maar liefst 18.000 slangen die ze uit de voorraad kunnen leveren. Als je er eentje besteld ben je dus verzekerd van de snelste levering die maar kan. Silicone is al jaren de voorkeur voor buizen en slangen in de automotive-, performance-, offshore-, agri en industrie markten. Dit komt doordat silicone heel sterk is en zijn vorm goed behoudt. Het wordt niet beïnvloed door temperatuurverschillen en vochtigheid.

Siliconen slang

Maritime

Onder de keuze Maritime op de website staan alle items die inzetbaar zijn in de maritieme sector. Deze items zijn origineel voor auto’s maar deze kunnen ook goed gebruikt worden in de offshore markt. Ze worden het meest gebruikt in jachten en schepen. Ze hebben Aluminium buizen, slangen en nippels, silicone slangen, elektrische installaties, brandstof systemen, olie systemen, aluminium tanks, isolatie materialen, oliekoelers, luchtkanalen, services en bevestigingsmaterialen. Al deze items zijn van hoge kwaliteit en worden vaak gebruikt.

Klantenservice

Siliconen

De klantenservice van QSP Products is erg goed. Onder het kopje klantenservice staan de mogelijkheden over bestellen en betalen. Verder staan er de diensten die te maken hebben met bezorgen en afhalen. Ook staan er een kopje retourneren. Hier staan alle regels in rondom het retourneren van artikelen. Algemene voorwaarden zijn ook te vinden op de website. De openingstijden kan je ook vinden bij het kopje van de klantenservice. Tot slot kan je eenvoudig contact opnemen met de mensen van QSP Products met alle informatie die je nodig hebt.