BMW sleutel bijmaken

BMW sleutel bijmaken

Tevreden over de mogelijkheid om een BMW sleutel bij te maken. Voor een maand terug heb ik een leuke, tweedehands wagen gekocht. Hiervoor had ik al een lange tijd gespaard en eindelijk kreeg ik de kans om tot koop over te gaan. Voordat het zover was, had ik al meerdere garages benaderd met de vraag of zij een leuke wagen hadden staan. Deze moest aan een paar eisen voldoen en daar was de prijs dan ook meteen naar. Helaas lukte het mij niet om een leuke auto, tegen een redelijke prijs, via een garage aan te schaffen.

BMW sleutel bijmaken

Een BMW sleutel bijmaken is hier mogelijk

Mijn zoektocht naar een leuke, betaalbare auto was verder gegaan op het interne. Hier ben ik uiteindelijk dan ook in geslaagd om een zeer mooie auto te kunnen scoren. Het is een rode BMW, met een zeer mooie uitstraling. Echter was de verkoper niet zo zuinig op deze wagen, want hij kon mij er maar 1 sleutel bij geven.

Niet echt handig en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik voor een tweede exemplaar terecht kon. Via autosleutelpoint heb ik mijn tweede sleutel bij kunnen laten maken. Omdat ik eerst op het internet had gezocht wat hier ongeveer de prijs van was en niet kon vinden, heb ik gebeld. Nadat ik de nodige gegevens had doorgegeven kreeg ik een indicatie van de prijs. Meteen heb ik hier een tweede exemplaar bij laten maken.