Samen op de fiets

Natuurlijk wil je weten wat je koopt, een bakfiets kopen doe je niet iedere maand. Maar met de bakfiets van Dolly weet je zeker dat je niet alleen een goede bakfiets koopt, ook een duurzaam en trendy hip model. Bij het uitzoeken van de bakfiets kun je een eigentijdse eigen look samenstellen, vele kleurencombinaties zijn mogelijk van de bak en het frame. De hulpmotor zorgt ervoor dat je in iedere weertype met de fiets er op uit kunt. Tegen de regen is er een overkapping beschikbaar bij de accessoires.

Service aan huis

Een veelzijdige bakfiets

De afgelopen jaren heeft Molly een bakfiets ontworpen die niet alleen functioneel is, ook het oog wil wat. Trendy, modern, lichtgewicht zeer wendbaar wat je niet gewend bent van een elektrische bakfiets. Soepel en veilig door het stadsverkeer heen, met een beetje hulp fiets je met een glimlach over wegen buiten de bebouwde kom met de kinderen in de bak. Een dubbelwandige bak waarmee je alles veilig vervoert. De kunststof bak kun je rustig buiten laten staat, dit in tegenstelling tot een houten bakfiets waarbij dit ten koste gaat van het hout.

Accessoires fiets

Aan de bakfiets is aandacht en zorg besteedt, dit is niet alleen te zien maar ook te merken tijdens het rijden ermee. Ieder onderdeel is van de beste kwaliteit, van de bak tot de remmen. De hoeken van de bak zijn mooi rond afgewerkt, dit zorgt ervoor dat kinderen prettig zitten in de bak en zich niet open kunnen halen. Dolly staat bekend om trendy, sportief, veilig en de beste kwaliteit.