Autoschade Direkt heet je welkom

Bij Autoschade Direkt ben je van harte welkom met schade aan je voertuig. Een paaltje over het hoofd gezien of wellicht die ene vervelende drempel vergeten? Het gebeurt ons vast en allemaal wel een keertje. Hierdoor heb je een deuk of een flinke kras op je auto. Vervelend, echter kun je dit vrij eenvoudig laten maken! Bij Autoschade Direkt maak jij namelijk een foto van de schade en deze stuur je naar dit bedrijf toe. Vervolgens zul je een offerte krijgen met de kosten wat het gaat worden. Als je hier akkoord op geeft, dan zal het erg snel worden geregeld.

Geholpen door Autoschade Direkt!

Voor een paar weken terug was ik druk bezig met verhuizen. Meerdere keren heen en weer gereden. Echter was het voor ons zover dat de auto nog maar één keer hoefde te rijden. Precies op dat moment reed ik pardoes tegen een paaltje aan die in de straat staat. Daar schrok ik zo hard van waardoor ik meteen was uitgestapt om de schade te bekijken. Een flinke deuk met als resultaat. Niet te vergeten dat ik de thuisfront nog op de hoogte hiervan moest brengen. Mijn partner is namelijk erg trots op zijn auto en dan overkomt mij dit. Gelukkig vond mijn partner het niet erg. Hij was namelijk al bekend van Autoschade Direkt! Direct contact opgenomen met dit bedrijf en voordat ik het wist kon de auto al worden gemaakt.