Bij autoruitschade is het zaak om snel de schade te herstellen. Bij AAS schadeherstel ben je daarvoor aan het goede adres. AAS schadeherstel hecht waarde aan vakmanschap, klanttevredenheid, het ontzorgen van de klant en betrokkenheid met de maatschappij. Autoruitschade wordt hersteld door vakmensen die hun kennis continu blijven verdiepen en zo een innovatieve aanpak kunnen realiseren. Bij AAS word je snel geholpen, omdat zij elk moment van de dag bereikbaar zijn. Bovendien worden bij de besluitvorming het milieu, de mens en de maatschappij in acht genomen. Autoruitschade los je bij AAS snel en op een prettige manier op.

Sterretje of ruit vervangen

Autoruitschade bestaat in verschillende gradaties. Gaat het op een sterretje in de voorruit dat kleiner is dan een munt van twee euro? Dan kan dit snel hersteld worden voor een prijs van zestig euro. Als je aanvullend verzekerd bent, kan zo’n sterretje hersteld worden zonder dat je hoeft te betalen. Bij grotere autoruitschade kun je de schade online melden bij één van de vestigingen. Dit is bijvoorbeeld wanneer je denkt dat de volledige autoruit vervangen moet worden. Na de melding wordt binnen één werkdag contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak bij de betreffende AAS vestiging.

Waar en hoe

AAS schadeherstel heeft 88 locaties in heel Nederland, dus de kans dat er iets dichtbij is, is vrij groot. Nadat je je autoruitschade hebt gemeld bij je verzekeraar, meld je je schade bij AAS. Vervolgens worden afspraken gemaakt en kosten bepaald. Als je akkoord gaat, worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd, waarna je je voertuig weer op kunt halen.