Of je nu een kraan huurt voor één enkel project of voor het vervoeren van zware objecten, zonder autolaadkranen wordt het een gesoebat om het te verplaatsen object van A naar B te krijgen. Voor veel ondernemers is dit de slimste optie voor het vervoeren van zware lasten, als het gaat om bijvoorbeeld containers, wegenbouwmateriaal, zware fabrieks- componenten, etc.

In tegenstelling tot de hydraulische telescoop kranen zijn dit soort vrachtwagens zeer snel in het opladen en verplaatsen. Daar een telescoopkraan enkele uren nodig heeft om opgebouwd te worden is de autokraan kant en klaar ter plaatse, zijn ook beter manoeuvreerbaar en passen beter op kleinere werkplekken.

Gemakkelijk materiaaltransport met korte voorbereidingstijd.

Omdat autolaadkranen een enkele eenheid zijn, is dit soort vervoer een uitkomst om naar moeilijke locaties te gaan. Bovendien hebben op de vrachtwagen gemonteerd kranen niet de ondersteunende stempels nodig, zoals bij een conventionele kraanopstelling. Op plekken waar de grond zanderig en zacht is, presteert een autokraan beter dan elk model dan ook.

Om zwaar materiaal met een standaard kraan te vervoeren, is er ook een vrachtwagen nodig om het op te deponeren, dit kost veel tijd en geld. Met een ingehuurde autokraan is dit makkelijk over korte afstanden op de kraan zelf te verplaatsen. Deze capaciteit betekent dat er niet extra vrachtwagen ingehuurd hoeft te worden, wat dus tijd scheelt aan transport logistiek. Voor transport van zwaar materieel bezoek: https://www.gebrvermeertransport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *