parkking logo

Heeft u ook altijd moeite met parkeren Den Haag? ParKing heeft een mooie parkeergarage in het centrum van Den Haag. Deze garage is 1.95 hoog. Dit is hoog genoeg voor de meeste auto’s. Ook beschikt de garage van ParkKing over 3 elektrische oplaadunits. Naast deze 3 elektrische oplaadunits heeft de garage van ParkKing 188 parkeerplaatsen. Verder is de garage 24 uur per dag open. Heeft u bijvoorbeeld een huisfeest in Den Haag die tot middernacht duurt, geen probleem. U kunt gewoon 24 uur per dag in en uitrijden. Naast al deze mogelijkheden zijn tarieven lager dan de standaard in Den Haag. Komt u met veel man tegelijk en weet u niet of er genoeg plek voor u is, geen probleem. U kunt van tevoren parkeerplekken reserveren, zo heeft u zekerheid van een parkeerplek dicht bij u activiteit.

Een hele fijne garage

Ik moest parkeren in het centrum van Den Haag met het gezin. We gingen met het hele gezin een dagje naar Den Haag. De parkeergarage van ParkKing was heel fijn. De garage was vrij ruim. En de plekken waar lekker ruim. Ik kon makkelijk uitstappen ook al stond er een auto naast me. Ik zou zeker aanraden om bij de garage van ParkKing te parkeren. Zeker als u een grote auto heeft die de ruimte nodig heeft.

Parkking-garage

Wat kan ParkKing allemaal nog meer betekenen voor u

U kunt alle diensten en mogelijkheden van ParkKing op de website vinden. U kunt hier informatie vinden, zoals de uurtarieven en het adres van de garages.