Alles over de velgen van een Volkswagen polo

In 1947 sluit Volkswagen zijn eerste exportcontract af en levert 56 Kevers aan een Nederlandse importeur. De miljoenste Volkswagen wordt verkocht in 1955. Volkswagen is voornamelijk bekend geworden met de Kever, later gevolgd door de Passat en de Golf. Inmiddels heeft de Volkswagen zich flink uitgebreid met Seat, Skoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Porsche, die Volkswagen heeft overgenomen. Momenteel is Volkswagen een van de allergrootste fabrikanten ter wereld. Volkswagen blijft bezig met het ontwikkelen en verbeteren van intelligente assistentiesystemen. Per dag bouwt Volkswagen-concern meer dan 34.500 auto’s.

Volkswagen Polo

Hoewel de Volkswagen Polo niet zo populair is als de Golf is de Polo wel een van de succesnummers van Volkswagen. De Volkswagen Polo is inmiddels niet meer weg te denken. Sinds 1975 is de Polo geproduceerd en deze is lange het kleinste model geweest van Volkswagen. Oorspronkelijk werd deze auto geïntroduceerd als goedkopere versie van de Audi 50. De logo’s en uitrustingsniveau zijn de enige verschillen tussen Audi en Volkswagen. De Polo is veelzijdig en sportief en wint al jaren prijzen. De Polo is bekroond met vijf sterren van Euro NCAP, de maximale veiligheidsscore bij de crashtest.

Volkswagen Polo Velgen

Volkswagen Polo heeft een lange levensduur, waardoor de kans groot is dat de velgen meerdere malen wordt verwisselt. Het kopen van Volkswagen Polo velgen is een uitstekende manier om uw auto mooier te maken of om gewoon reservevelgen voor te hebben. Het assortiment op Volkswagen Polo velgen is enorm. Wanneer u op zoek bent naar Volkswagen Polo velgen komt u verschillende modellen tegen, verschillende prijzen en tweedehands en nieuwe velgen. Zo zijn er sportieve Volkswagen Polo Velgen van aluminium, mat of glanzend. U kunt kiezen voor originele Volkswagen Polo Velgen om de rijprestaties en wegligging te behouden. Tevens kunt u ervoor kiezen om gebruikte originelen aan te schaffen. De originele velgen zijn door Volkswagen in samenwerking met de bandenfabrikanten op de velgen van uw Polo afgestemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *