Aarass Rijopleidingen voor rijschool Wageningen

logo

Een goede vriendin adviseerde mij vier maanden geleden om mijn rijbewijs te halen bij Aarass Rijopleidingen. Volgens haar is het de beste rijschool Wageningen en omstreken. Zo geven zij les in Wageningen, Rhene, Veenendaal en Ede. Mijn vriendin heeft haar rijbewijs gehaald binnen 25 lessen en dat is tegenwoordig erg uniek. Ik had daarom een proefles aangevraagd en daarna heb ik gelijk een pakket aangeschaft van 25 lessen. Na een proefles kunnen zij jou een indicatie geven hoe lang je bezig bent met lessen. Het is daarom ook zeker een aanrader om hier gebruik van te maken. Zo maak je namelijk geen onnodige kosten.

Mijn examen

Het examen verliep uitstekend. Het me denk ik geen beter scenario kunnen wensen. Alle handelingen zijn goed gegaan en daarom kreeg ik als beloning mijn rijbewijs. Het is daarom ook echt een aanrader om hier te gaan lessen, want de begeleiding is top en de prijzen zijn daarentegen erg voordelig. Kies daarom voor Aarass Rijopleidingen als je op zoek bent naar een rijschool in Wageningen.

Naast autorijles bieden zij ook motorrijlessen en aanhangerrijles aan. Bekijk de website voor meer informatie.